1. Ik geef u een aantal adviezen mee zodat je zolang mogelijk van de behandeling kunt genieten. Indien u deze niet opvolgt dan vervalt ook mijn garantie.

2. Indien u niet komt opdagen en niks laat weten word er 50% van uw gewenste behandeling in rekening gebracht (SPMU 20%).

3. Komt u voor uw wimpers? Zorg dan dat u geen make-up en/of foundation op hebt. De oliën hierin hebben een negatief effect op de behandeling dus zorg er echt voor dat de natuurlijke wimpers helemaal schoon zijn.

4. De geplande afspraken kunnen verschuiven om gaten in de schema's op te vullen voor aansluiting (max. 30 minuten verschuiving mogelijk

 

5. Indien het telefoonnummer of email adres niet correct is ingevuld, is het mogelijk dat er geen herinneringsberichten kunnen gestuurd worden per mail of per sms. U bent zelf verantwoordelijk om dit correct in te vullen, zodat er een reminder wordt gestuurd.

 

6. Heeft u wimperextensions bij een andere wimperstyliste laten zetten en wilt u wimpers bij ons laten opvullen? Dan word er een nieuwe set gerekend.

 

7. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, gelieve ons te informeren op het volgende nummer +316 33 02 84 11. Meer als 15 minuten te laat? dan word deze afspraak geannuleerd en zal de helft van de gewenste behandeling in rekening worden gebracht (bij SPMU 20%)

 

8. Voor afspraken die binnen 48 uur voor de afspraak worden afgezegd, reken ik de helft van de kosten van uw gewenste behandeling. Indien u dit niet betaald word u ook niet meer ingepland.

 

9. Bent u meer dan 70% van de kunst wimpers kwijt dan betaald u voor een nieuwe set.

 

 

10. (SPMU) Bij SPMU mag u tot 2 weken na de behandeling niet onder zon of zonnebank. Wij zijn niet verantwoordelijk voor snellere vervaging tijdens de zomermaanden of gebruik van zonnebank.

11. (SPMU) De nabehandeling binnen de 6 tot 10 weken is enkel bedoeld voor klanten die maximaal 6 tot 10 weken geleden een nieuwe behandeling hebben laten uitvoeren. Deze is niet meer bij de prijs inbegrepen vanaf 10 weken. Wij hebben het recht om deze afspraak te annuleren indien de boeking niet juist is ingepland.

12. (SPMU) Bij het inplannen van een na behandeling bent u zelf verantwoordelijk om de bijwerking binnen de 6 tot 8 weken zelf in te plannen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor afspraken die niet meer gepland kunnen worden wegens volgeboekte agenda's.

13. (SPMU) Indien u ergens anders permanente make-up hebt laten uitvoeren dient u via Whatsapp (+316 33 02 84 11) een foto door te sturen zodat wij kunnen zien of een cover-up mogelijk is.

14. (SPMU) Heeft u permanente make-up die verwijderd zou moeten worden, waardoor de behandeling niet uitgevoerd kan worden tijdens uw ingeplande afspraak, word er 20% in rekening gebracht (mits u geen foto’s heeft doorgestuurd via Whatsapp).

15. (SPMU) U betaalt het volledige bedrag en niet een bijwerking als uw eerste sessie door een andere specialiste is uitgevoerd.

 

16.  (SPMU) Heeft u reeds (1 week voor de afspraak) botox of fillers laten zetten op de te behandelen zone waardoor uw behandeling niet uitgevoerd kan worden op de geplande datum, dan reken ik 20% van de behandeling.